Vanaf 1 augustus verkopen we Frank and Lucie!

Onze sales kracht, gecombineerd met hun marketing power!

Frank and Lucie is al vijf jaar een succes met stijlvolle pret-a-porter leesbrillen van hoge kwaliteit acetaat. Een merk dat in korte tijd zeer hard is gegroeid, mede doordat er eigenlijk meer ‘totaalconcepten’ dan brillen worden verkocht. Vanaf 1 augustus gaat Brilmode by Osinga de sales voor Nederland verzorgen. De basis is een vegan leather presentatiebox, die tevens als display fungeert. Hierin zitten 12 modellen, ieder in vijf sterktes verkrijgbaar (van +1 t/m +3). De modellen kan de opticien zelf kiezen en door de verschillende kleuren en vormen heeft hij keuze uit zo’n 100 modellen totaal. De fraaie box meet slechts 35 bij 35 centimeter en naast brillen worden er ook screens, hippe en handige brilkettingen en een jaarlijkse exclusieve zonnebrillenlijn verkocht
Meer informatie is verkrijgbaar bij vertegenwoordigers Carla Vos (Zuid Nederland, carla@brilmode.nl) of Peter ten Voorde (Noord Nederland, peter@brilmode.nl).