Luxe pret-a-porter leesbrillen

De markt voor leesbrillen wordt steeds groter. De consument is bereid wat meer te betalen voor een leesbril waarmee je gezien mag worden. Voor Frank and Lucie reden om een concept te bouwen rondom de vier C’s. De C van CARE,  van CONFIDENCE, van CANDY en van CELEBRATION. Door beter voor je zelf te zorgen, krijg je meer zelfvertrouwen, wordt een leesbril een cadeautje voor jezelf en vier je het leven in optima forma. Embrace your age. Sinds dit jaar verzorgt Brilmode de sales voor Nederland. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Voor hem en haar

Frank and Lucie houden van het leven. Ze lezen een goed boek, gaan graag naar het theater, lekker uit eten met vrienden, fijn op reis met familie en halen zo het maximale uit elke gebeurtenis. Hun leesbril hoort daar bij. Maar dan wel een mooi, luxe model met topglazen en flexveren. De glazen hebben allemaal een uitstekend blauwlicht filter.  Momenteel zijn  er 13 modellen in soms wel 18 kleuren, voor hem en voor haar.

Maak kennis met Frank and Lucie

De Frank and Lucie familie breidt snel uit. Zo zijn er diverse lijnen brilkettingen, en een screen collectie zonder sterkte, maar met blauwlicht filter. Tevens lanceert Frank and Lucie ieder voorjaar een limited edition zonnebrillen, Sunday genaamd. Alle collecties hebben ondersteunend materiaal, zoals chique presentatieboxen, showcards, vrij te gebruiken beeld. Door een uitgekiende PR staat Frank and Lucie regelmatig in belangrijke magazines als Linda, Vrouw, Elegance en Nouveau.

Stap ook in met Frank and Lucie. Meer weten? Neem contact op met Carla Vos (Zuid-Nederland, België, Luxemburg, carla@brilmode.nl) of Peter ten Voorde (Noord-Nederland, peter@brilmode.nl). Tevens is er prachtig promotiemateriaal beschikbaar, dat u gratis kunt downloaden. Klik hier voor een overzicht.