Fraai Deens design

Het Deense Nifties kenmerkt zich door een strak Scandinavisch design. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de fraaie details op de veren. Kunststof en metalen frames en zowel pantho, cat eye als vintage modellen. De monturen zijn stuk voor stuk fraai vormgegeven en zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. De collecties zijn zeer geschikt voor volwassenen met een kleine pupilafstand en/of smal gezicht.

Smalle PD

Nifties komt van ‘nifty’ en betekent ‘chic en ‘slim’. Het vat de essentie van het merk goed samen. Nifties onderscheidt zich onder andere door het uitgebreide aanbod voor mensen met smalle gelaatstrekken en/of een smalle PD. De flexveer zorgt voor een goede pasvorm en het Scandinavische design staat voor een internationale uitstraling.

Maak kennis met Nifties

Wilt u meer weten over de Nifties collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!

Menu