Het beste van Nederland en Italië

SOTTILE, letterlijk ‘subtiel’, brengt het beste van Nederland en Italië samen. De overzichtelijke collectie (bijna 20 modellen in meerdere kleuren) bestaat uit zowel metalen als acetaat modellen. Fraaie en bijzondere designs, heren- en dames en in de maatvoering (46-50) is vooral rekening gehouden met jong volwassenen en mensen met een smal gezicht en/of smalle PD.

Oog voor de natuur

De lichtgewicht monturen hebben subtiele details en verwijzingen naar zowel de Italiaanse als Nederlandse achtergrond. De natuur (zie ook de groene kleur in het logo), duurzaamheid en ‘ecologisch verantwoord’ staan hoog in het vaandel bij het productieproces. Zo gebruiken we bij de productie enkel duurzame materialen en geen plastic verpakkingsmateriaal.

Maak kennis met SOTTILE

Wilt u meer weten over de SOTTILE collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!