HELIOS zonnebrillenactie

Brilmode.nl bestaat dit jaar 30 jaar en dat kunnen wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom hebben wij een paar mooie acties voor onze klanten. Elke week 30 dagen lang komen we met leuke en interessante promoties voor onze klanten.

Vandaag de eerste actie, de HELIOS promotie:

Helios; De zonnegod uit de Griekse mythologie, maar ook het zonnebrillen merk van de LOOK Occhiali fabrieken.De Helios zonnebrillen collectie zijn prachtige Italiaanse frames gemaakt door Italiaanse vakmensen in de fabrieken in Longarone en Pieve di Cadore . De monturen hebben een perfecte pasvorm zijn gemaakt van lichte en mooie materialen en uitgevoerd in unieke designs. Daarnaast worden modellen voorzien van het beste Italiaanse mineraal glas wat verkrijgbaar. Alle Helios zonnebrillen worden geleverd met het prachtige Barberini glas.

De actie:

De Helios zonnebrillen met Barberine glas 30 dagen lang voor een hoge korting zolang de voorraad strekt. Wij kunnen deze brillen direct uitleveren. Wilt u meer weten over de prijzen van deze actie neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of mail ons op info@brilmode.nl

Voor alle andere acties, houdt uw mail in de gaten of onze nieuwe website en social media kanalen.