Modische zonnebrillen

Net als bij de correctiemonturen van LOOK, vindt u ook bij de zonnebrillencollecties van LOOK SUN fraaie modische modellen. Geavanceerd materiaal zoals Italiaans acetaat en geweldige (Europese) pasvormen. De zonnebrillen zijn er zowel voor heren, dames en uni en worden duurzaam geproduceerd in de bekende groene fabriek van LOOK Occhiali. Ga voor fashion pur sang. Ga voor LOOK SUN.

Haute couture

Ongeveer gelijk met de nieuwe segmentatie van de LOOK merken in 2023, verscheen de nieuwe zonnebrillenlijn LOOK SUN op de markt.  Naast de subcollecties LOOK ICON, LOOK TECH, LOOK COLOR en LOOK DESIGN is er nu dus ook LOOK SUN. Zeer exclusief en een perfect voorbeeld van Italiaanse haute couture. Verras uw klanten met de nieuwste generatie zonnebrillen voor hem en haar.

Maak kennis met LOOK SUN

Wilt u meer weten over de LOOK SUN? Bekijk hier de complete LOOK SUN catalogus.. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger: Herman Jan van Dorth (West Nederland, hj@brilmode.nl), Carla Vos (Zuid Nederland: carla@brilmode.nl) of Peter ten Voorde (Noord Nederland, peter@brilmode.nl)