Design en eco

Materika, het huzarenstukje uit de Look Occhiali fabriek, staat bekend om de bijzondere materiaalkeuze en om de bijzondere inspiratiebron: de natuur. Voor de ultralichte collecties wordt een combinatie van aluminium en magnesium gebruikt. Niet alleen oersterk, maar ook volledig recyclebaar. Naast de aandacht voor duurzaamheid, kiest u met Materika ook voor prachtig design en verfijnde details.

Duurzaamheid

De monturen van Materika zijn gericht op het behoud van de natuur, energiebesparing en respect voor het milieu. Het traditionele Italiaanse merk heeft duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan. De complete collectie, zowel dames- als herenmodellen, is 100% recyclebaar, en past qua design volledig in deze tijd.

Maak kennis met Materika

Wilt u meer weten over de Materika collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!