Hét instapmerk zonnebrillen

Het Zwitserse INVU maakt superieure, maar tegelijkertijd ook zeer betaalbare zonnebrillen. Ook de collectie 2024 is weer ‘de beste zonnebril voor het instapsegment’. Vraag uw vertegenwoordiger ook gerust naar de INVU Merchandiser, de ideale tool in de winkel voor meer traffic en groei in enkelvoudig. Voor hem en haar, voor jong en oud en van modieus tot sportief; dát zijn de zonnebrillen van INVU!

9-laags gepolariseerd

De Swiss Eyewear Group is succesvol met een fraaie lijn correctiemonturen, maar vooral met de zonnebrillenlijnen. De ongeëvenaarde 9-laags gepolariseerde lens beschermt de drager optimaal tegen schadelijke UV-straling en vooral de prijs-kwaliteitverhouding is bij INVU meer dan uitstekend. De collectie 2024 is weer een mooie mix van modieus en sportief.

Maak kennis met INVU

Wilt u meer weten over de INVU collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau.
U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger: Xander Suilen (West Nederland, xander@brilmode.nl), Carla Vos (Zuid Nederland: carla@brilmode.nl) of Peter ten Voorde (Noord Nederland, peter@brilmode.nl)