Duurzaam én glas met mineraal

De nieuwe collecties van het Zwitserse INVU zijn revolutionair. Zo is de ‘groene collectie’ van 2023 volledig gefabriceerd van PET-flessen. Duurzaam, maar ook heel modieus met eigentijdse, retro en street fashion stijlen. Daarnaast is er een nieuwe collectie met gepolariseerde glazen die echt glas met mineraal bevatten. Daarnaast is er een acetaat-lijn met gewapend acetaat voor optimaal draagcomfort, die bovendien goed verglaasbaar is.

Zonnebrillen

Behalve met de nieuwe correctiemonturen is INVU, onderdeel van de Swiss Eyewear Group, ook zeer succesvol met de zonnebrillenlijnen. De ongeëvenaarde 9-laags gepolariseerde lens beschermt de drager optimaal tegen schadelijke UV-straling en vooral de prijs-kwaliteitverhouding is bij INVU meer dan uitstekend.

Maak kennis met INVU

Wilt u meer weten over de INVU collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!