Voorjaarscollectie 2020

De INFACE-collectie van 2020 combineert industriële technologieën met klassieke modekleuren: diepe tinten blauw, zwart en grijs. De vormgeving heeft een sterke verwijzing naar de stijlen van de jaren 70 en richt zich op de modebewuste high potential in stedelijke omgevingen die liefde als een essentieel belang zien. Ontdek de INFACE IN LOVE-collectie 2020.

Strakke lijnen

INFACE werd in 1987 ontwikkeld door een Deense opticien. Hij vond dat zijn leveranciers niet de kwaliteit en het design boden waar zijn klanten om vroegen. Hij besloot zelf aan de slag te gaan en ontwierp strakke designzonnebrillen en correctiemonturen in een prijssegment waar de concurrentie alleen van kan dromen. INFACE combineert beproefde technieken met strakke lijnen en modieuze kleuren en vormen. Het resultaat? Trendy collecties die verrassend én betaalbaar zijn.

Ontdek INFACE

Heeft u interesse in de monturen van INFACE? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren binnendienst denkt graag met u mee. We hanteren een grote voorraad, waardoor we doorgaans snel kunnen leveren. Zo houden we ons serviceniveau zo hoog mogelijk.

Menu