INFACE-collectie 2021

De INFACE-collectie van 2021 combineert Scandinavisch design met prachtige mode-kleuren. Diepe tinten blauw, zwart en grijs. Een aantal bestsellers zijn door de ontwerpers in een nieuw jasje gestoken. INFACE richt zich op de modebewuste consument in een stedelijke omgeving. De strakke zakelijke modellen geven je een gevoel van luxe.

Strakke lijnen

INFACE werd in 1987 ontwikkeld door een Deense opticien. Hij vond dat zijn leveranciers niet de kwaliteit en het design boden waar zijn klanten om vroegen. Hij besloot zelf aan de slag te gaan en ontwierp strakke designzonnebrillen en correctiemonturen in een prijssegment waar de concurrentie alleen van kan dromen. INFACE combineert beproefde technieken met strakke lijnen en modieuze kleuren en vormen. Het resultaat? Trendy collecties die verrassend én betaalbaar zijn.

Ontdek INFACE

Heeft u interesse in de monturen van INFACE? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren binnendienst denkt graag met u mee. We hanteren een grote voorraad, waardoor we doorgaans snel kunnen leveren. Zo houden we ons serviceniveau zo hoog mogelijk.

Menu