Scandinavisch topdesign

Het Deense merk INFACE is één van de merken van de Design Eyewear group. De INFACE-collecties zijn zeer veelzijdig met acetaat, titanium en roestvrij staal voor de optische monturen. Daarnaast is er ook een modieuze zonnebrillenlijn voor heren en dames. INFACE combineert beproefde technieken met strakke lijnen en modieuze kleuren en vormen. Dit resulteert in een trendy en betaalbare collectie.

Stijlvol since 1987

Het Deense INFACE onderscheidt zich door de goede pasvorm, strakke lijnen en moderne kleuren en vormen. Al vanaf 1987 levert het merk jaarlijks stijlvolle klassiekers met prachtige details af. Speciaal voor modebewuste consumenten en door de inzet van externe designers uit heel de wereld, is elk INFACE montuur uniek.

Maak kennis met INFACE

Wilt u meer weten over de INFACE collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!

Menu