Elke dag een nieuwe bril

LookAdd is er voor modebewuste brildragers die van afwisseling houden. Dat kan ook niet anders met tien lichtgewichtmonturen met verwisselbare, magnetische covers (‘Adds’) in ruim 150 verschillende designs. Consumenten kunnen dagelijks wisselen en het is zelfs mogelijk om custom made Adds te bestellen. Op www.Lookadd.com zijn elke maand nieuwe patronen en kleuren te vinden.

Primeur

Met Look Add had Brilmode in 2016 een primeur: een brilmontuur dat binnen een paar seconden van kleur kan veranderen dankzij verwisselbare magnetische covers. De monturen zijn industriële hightechproducten, die met de grootste zorg worden vervaardigd in Italië.

Maak kennis met Look Add

Wilt u meer weten over de LookAdd collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!