Onze merken

Coolours, ontstaan in de Franse Jura, ontwikkelt unieke monturen waarmee u altijd een statement maakt. De collecties vallen op door het unieke samenspel van kleuren, patronen en vormen. Coolours-dragers bruisen van levenslust. Ze zijn jong van geest, staan zelfverzekerd in het leven en gaan niet mee met de massa.
Naar COOLOURS >

Look logo

LOOK Occhiali is één van de bekendste traditionele Italiaanse brillenproducenten. Het bedrijf zag het licht in 1977 en lanceerde een jaar later de eerste collectie. LOOK staat garant voor hoogwaardige monturen voor elke leeftijd. En altijd: 100% ‘made in Italia’.
Naar LOOK >

De LOOK@ME-collectie is speciaal ontworpen voor mensen met een smal gezicht en/of smalle PD. Hippe monturen, niet aan leeftijd gebonden en van de kwaliteit die men gewend is van LOOK. En natuurlijk: 100% made in Italia!
Naar LOOK@ME>

Lookkino is de kindercollectielijn van LOOK Occhiali. Kenmerkend zijn de volwassen look en de hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Naar Lookkino >

LookAdd biedt negen lichtgewichtmonturen met verwisselbare, magnetische covers(Adds). Er zijn meer dan 150 verschillende designs. Bovendien is het mogelijk om custom made Adds te bestellen.
Naar LookAdd >

De designers van INVU hebben met de 2020-collectie een perfecte mix van alle stijlen van nu: retro, vintage, transparant , gekleurd en cat-eye. Bij model B2020 komt de legendarische stijl van Jacky Onassis weer voorbij!
Naar INVU >

Look logo

LOOK SUN is de hippe zonnebrillenlijn van LOOK met fraaie modellen voor heren, dames en uni. Gemaakt van Italiaans acetaat en geweldige (Noord Europese) pasvormen.
Naar LOOK SUN >