Onze merken

  1. Home
  2. Onze merken
Look logo

LOOK Occhiali is één van de bekendste traditionele Italiaanse brillenproducenten. Het bedrijf zag het licht in 1977 en lanceerde een jaar later de eerste collectie. LOOK staat garant voor hoogwaardige monturen voor elke leeftijd. En altijd: 100% ‘made in Italia’.
Naar LOOK >

De LOOK@ME-collectie is speciaal ontworpen voor mensen met een smal gezicht en/of smalle PD. Hippe monturen, niet aan leeftijd gebonden en van de kwaliteit die men gewend is van LOOK. En natuurlijk: 100% made in Italia!
Naar LOOK@ME>

Lookkino is de kindercollectielijn van LOOK Occhiali. Kenmerkend zijn de volwassen look en de hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Naar Lookkino >

De natuur is een overweldigende inspiratiebron voor de Materika-designs. Dat zie je terug in de presentatie van de lichtgewichtmonturen, met een herkenbaar Italiaans design. De prachtige nieuwe collectie is voor dames en heren en 100% recyclebaar.
Naar Materika >

LookAdd biedt negen lichtgewichtmonturen met verwisselbare, magnetische covers(Adds). Er zijn meer dan 150 verschillende designs. Bovendien is het mogelijk om custom made Adds te bestellen.
Naar LookAdd >

De designers van INVU hebben met de 2020-collectie een perfecte mix van alle stijlen van nu: retro, vintage, transparant , gekleurd en cat-eye. Bij model B2020 komt de legendarische stijl van Jacky Onassis weer voorbij!
Naar INVU >

INFACE combineert beproefde technieken met strakke lijnen en modieuze kleuren en vormen. Het resultaat? Trendy collecties die verrassend én betaalbaar zijn.
Naar INFACE >

Een op de tien volwassenen heeft een kleine pupilafstand en/of een smal of klein gezicht. Voor deze doelgroep is het vaak lastig om een geschikt montuur te vinden. Nifties biedt uitkomst met strakke, chique modellen die passen bij fijne gelaatstrekken.
Naar Nifties >

Menu