Onze merken

  1. Home
  2. Onze merken

Coolours, ontstaan in de Franse Jura, ontwikkelt unieke monturen waarmee u altijd een statement maakt. De collecties vallen op door het unieke samenspel van kleuren, patronen en vormen. Coolours-dragers bruisen van levenslust. Ze zijn jong van geest, staan zelfverzekerd in het leven en gaan niet mee met de massa.
Naar COOLOURS >

Look logo

LOOK Occhiali is één van de bekendste traditionele Italiaanse brillenproducenten. Het bedrijf zag het licht in 1977 en lanceerde een jaar later de eerste collectie. LOOK staat garant voor hoogwaardige monturen voor elke leeftijd. En altijd: 100% ‘made in Italia’.
Naar LOOK >

De LOOK@ME-collectie is speciaal ontworpen voor mensen met een smal gezicht en/of smalle PD. Hippe monturen, niet aan leeftijd gebonden en van de kwaliteit die men gewend is van LOOK. En natuurlijk: 100% made in Italia!
Naar LOOK@ME>

Lookkino is de kindercollectielijn van LOOK Occhiali. Kenmerkend zijn de volwassen look en de hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Naar Lookkino >

De natuur is een overweldigende inspiratiebron voor de Materika-designs. Dat zie je terug in de presentatie van de lichtgewichtmonturen, met een herkenbaar Italiaans design. De prachtige nieuwe collectie is voor dames en heren en 100% recyclebaar.
Naar Materika >

LookAdd biedt negen lichtgewichtmonturen met verwisselbare, magnetische covers(Adds). Er zijn meer dan 150 verschillende designs. Bovendien is het mogelijk om custom made Adds te bestellen.
Naar LookAdd >

De designers van INVU hebben met de 2020-collectie een perfecte mix van alle stijlen van nu: retro, vintage, transparant , gekleurd en cat-eye. Bij model B2020 komt de legendarische stijl van Jacky Onassis weer voorbij!
Naar INVU >

Sottile hebben we in eigen beheer ontwikkeld in samenwerking met Italiaanse designers. Het resultaat is verrassend, eigentijds, stoer, stijlvol en op en top Italiaans. Met dit merk richten we ons met name op de consument met smalle gelaatstrekken.
Naar Sottile >

Frank and Lucie is al jaren een succes met stijlvolle pret-a-porter leesbrillen van hoge kwaliteit acetaat. Een merk dat in korte tijd zeer hard is gegroeid, mede doordat er eigenlijk meer ‘totaalconcepten’ dan brillen worden verkocht.
Naar Frank and Lucie >