Leesbrillen

Ruime keuze in leesbrillen

Brilmode.nl heeft verschillende typen leesbrillen in het assortiment.
We bieden u de volgende collecties:

1. Exclusieve leesbrillen van INVU
2. Lookovers van Fashion Frames
3. Kant-en-klare leesbrillen van iZi Reader

Exclusieve leesbrillen

INVU heeft vier prachtige acetaat leesbrillen in het assortiment, elk in 3 modieuze kleuren verkrijgbaar. Deze set exclusieve leesbrillen is verkrijgbaar in de sterkte +1.00 t/m +3.00.

Uitstekend te verglazen

Alle monturen zijn bovendien uitstekend te verglazen waardoor er ook een custom leesglas in kan worden gezet of een computerbril van kan worden gemaakt. De uitgesproken designs en hippe kleuren zorgen voor een modieuze uitstraling.

Fashion Frames

Fashion Frames zijn Italiaanse lookover-modellen. Kenmerkend zijn de sterke metalen frames met een flexveer die zorgen voor een perfecte pasvorm. Italiaanse passie en vakmanschap vloeien hier samen. Ontdek de beschikbare modellen in de catalogus.

iZi Reader leesbrillen

Het leesbrillenconcept van iZi Reader verzorgt kant-en-klare leesbrillen voor een zeer aantrekkelijke, lage prijs. Dit concept is vooral bij supermarken te vinden. Nieuwsgierig? Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Interesse?

Heeft u interesse in de leesbrillen van Brilmode.nl? Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!