Italiaans topdesign

Fraaie metalen monturen, geavanceerde kunststof modellen en combinaties: u vindt het allemaal in de nieuwe LOOK collecties. Heren, dames en uni in Noord Europese pasvormen. Tel daarbij de ruime keuze in kleuren (van mat tot rosékleurig goud) en u haalt met LOOK een uitgebalanceerde collectie Italiaans topdesign in huis. Duurzame productie, technische hoogstandjes en sterke designs. Dat is LOOK!

100% made in Italia

LOOK Occhiali is één van de bekendste traditionele Italiaanse brillenproducenten. Het bedrijf zag het licht in 1977 en lanceerde een jaar later de eerste collectie. Wie herinnert zich niet model 535? De best verkochte Look bril ooit en nog steeds in ons assortiment. LOOK staat garant voor hoogwaardige en avantgardistische monturen en kent inmiddels een groot en trouw publiek. Er wordt duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van technisch geavanceerde collecties met een sterk design voor jong en oud.

Maak kennis met LOOK

Wilt u meer weten over de LOOK collecties? Bekijk hier onze collecties. Door onze ruime voorraad kunnen we snelle levertijden hanteren. Door onze korte lijnen met de fabriek hebben we de nieuwste collecties razendsnel in huis. En omdat iedere klant bijzonder is, bieden we een uitzonderlijk hoog serviceniveau. U kunt altijd contact opnemen met onze ervaren binnendienst of met uw vertegenwoordiger!