Voorjaarscollectie 2020

De LOOK 2020-collectie valt op door mooie verhoudingen, prachtige details en bewerkingen én – natuurlijk – een weergaloos draagcomfort. De collectie van dit jaar combineert klassieke modellen met vintage en de bijzonderen NIL-veren. Ook is er de lancering van de zeer exclusieve en gelimiteerde LOOK 535 in 14K wit & geel goud.

Made in Italia

LOOK Occhiali is één van de bekendste traditionele Italiaanse brillenproducenten. Het bedrijf zag het licht in 1977 en lanceerde een jaar later de eerste collectie. LOOK staat garant voor hoogwaardige monturen voor elke leeftijd. En altijd: 100% ‘made in Italia’.

LOOK is sinds de start constant geëvolueerd met als doel om de hoogste kwaliteit in draagbare, avantgardistische brillen te leveren. Het merk is in de loop der jaren omarmd door een groot en trouw publiek. Er wordt duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van technisch geavanceerde collecties met een sterk design voor jong en oud.

Ontdek LOOK

Heeft u interesse in de monturen van LOOK? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren binnendienst denkt graag met u mee. We hanteren een grote voorraad, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Zo houden we ons serviceniveau zo hoog mogelijk.

Menu