Belangrijk LOOK nieuws! Doelgroepen nog duidelijker gesegmenteerd

Onze LOOK collectie van Nederlands en Italiaans design wordt voortaan onderverdeeld in vier (sub)collecties. Met deze onderverdeling kunnen we nog duidelijker vertellen waar LOOK voor staat. De collectie is zo uitgebreid, dat het voor u en voor uw klanten op deze manier een stuk overzichtelijker wordt. We hebben de volgende onderverdeling gemaakt:

LOOK ICON (Collezione di eredità)
LOOK TECH (Collezione di technica)
LOOK COLOR (Collezione di colori)
LOOK DESIGN (Collezione di design)

LOOK ICON: klassiekers van 34 jaar LOOK
De LOOK ICON collectie bestaat uit modellen waar LOOK (evenals Brilmode.nl) groot mee is geworden. De collectie bevat monturen met de typische LOOK signatuur. Hierbij kun je denken aan de acetaat pantho modellen, de bekende metalen Xinox monturen en uiteraard de wereldberoemde klassieker LOOK 535. Kortom, het mooiste en het beste van meer dan 30 jaar LOOK. Vooral Xinox en acetaat als materiaal, heren en dames, en een brede doelgroep.

LOOK TECH: innovatief materiaalgebruik
Een tech-lijn mag natuurlijk niet ontbreken bij het merk dat bekend staat om het bijzondere materiaalgebruik. De LOOK TECH collectie is ontworpen in Italië en bestaat uit monturen van onder andere NIL/titanium en light-tec veren. Voor de verfijnde brilmonturen worden vaak ultralichte metaalsoorten als titanium gebruikt, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Voor de liefhebbers van technische hoogstandjes…

LOOK COLOR: kleurrijk, vrolijk en verfrissend
LOOK COLOR, hoe kan het ook anders, staat voor kleur, levenslust en vrolijkheid. In de collectie vind je fraaie kleuren, patronen en vormen. Kleurrijke metalen frames, maar ook acetaat en combinaties metaal/acetaat zoals model 10876. Zowel dames als heren hebben ruime keuze uit de aparte en uitgesproken designs in de mooiste kleuren. Wie kiest voor kleur, kiest voor LOOK COLOR…

LOOK DESIGN: kunstzinnige meesterwerkjes
LOOK DESIGN is misschien wel de meest creatieve collectie. Niet voor niets hebben de Italiaanse topdesigners de vrije hand gekregen om deze huzarenstukjes te ontwerpen. Meest gebruikte materiaal voor deze heren- en damescollecties is acetaat. Een mooi voorbeeld van de strakke, uitgesproken designs, zijn de razend populaire zware acetaat modellen. Kortom, voor modebewuste brildragers en voor liefhebbers van bijzondere monturen.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met je vertegenwoordiger of even bellen met de binnendienst.