Altijd welkom bij Brilmode.nl

Helaas gaan alle evenementen vanwege Corona niet door, maar wil je toch graag persoonlijk de collectie bekijken? U bent altijd welkom bij Brilmode.nl in Leusden.

Wij vinden het net als u ontzettend jammer dat de beurzen zijn afgelast en dat we onze Brilmode on tour events ook moeten annuleren. Echter begrijpen wij het natuurlijk dat u graag de collecties wilt zien. Onze vertegenwoordiger komen nog steeds graag bij u langs in de winkel. Maar wilt u toch liever in een veilige sfeer, waar rekening wordt gehouden met de maatregelen, bij ons langskomen? Dan is dit ook altijd mogelijk.

Zorg er wel voor dat u een afspraak maakt van te voren. Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@brilmode.nl of telefonisch contact met ons op te nemen: 033 494 8962

 

 

Menu