Nieuwe Looks!

Het jaar is nog maar net begonnen, maar er is bij Brilmode.nl al veel nieuws binnen. De nieuwe collecties van Look en Look&Me bijvoorbeeld. Geheel nieuw is bijvoorbeeld de Look colore collectie: kleurrijke en opvallende metalen frames, beschikbaar in 2 modellen en 4-6 kleuren.


Look@Me: de kleine variant
Vrijwel dezelfde modellen zijn er ook van Look@Me. Deze zijn kleiner uitgevoerd, waardoor ook kleine maten verkrijgbaar zijn. Deze serie is bovendien uitgebreid met een prachtige damesbril en een grote panto. Tevens zijn er nieuwe kleuren beschikbaar zoals de hippe crystal versie.

Fraaie vintage looks, perfecte kwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en… Made in Italia!

Meer informatie, alle nieuwe collecties en gratis promotiemateriaal is te vinden op www.brilmode.nl. Of neem contact op via info@brilmode.nl of 033-4048962.