Nieuwe voorjaarscollectie Nifties

Strak Scandinavisch desgin met leuke details.

De nieuwe Nifties collectie Voorjaar 2021 is nu verkrijgbaar bij Brilmode.nl. De collectie bestaat uit 7 nieuwe kunststof modellen en 4 nieuwe metalen frames. De kunststof collectie bestaat uit pantho’s, een cat eye en een vintage model (oversized vintage front). De combinatie van transparant acetaat en bewerkte acetaatplaten maken de collectie tot een fraai geheel. De metalen frames kenmerken zich door de leuke details op de veren en zoals gebruikelijk het
strakke Scandinavische design.

Smal gezicht
Nifties onderscheidt zich onder andere door het uitgebreide aanbod voor mensen met smalle gelaatstrekken en/of een smalle PD. De flexveer zorgt voor een goede pasvorm en het Scandinavische design staat voor een internationale uitstraling. Kortom, kwaliteit voor een betaalbare prijs. De complete collectie vindt u hier!

Uiteraard kunt u ook even bellen met uw vertegenwoordiger of Brilmode.nl: 033-4948962