Nieuwe collectie Inface: Titanium en acetaat, minimalistisch en groot

De nieuwe collectie Inface 2021 is nu verkrijgbaar bij Brilmode. De collectie bestaat uit vijf titanium modellen en vier acetaat modellen en is zeer divers. Inface staat onder andere bekend om de modieuze kleuren en vormen. Zo vindt u in de collectie minimalistisch Scandinavisch design, maar ook een aantal grote monturen. Drukkere platen, maar ook matte kleuren en effen veren. Strak en zakelijk, maar ook hip en modieus. Kortom, voor ieder wat wils.

Inface

Inface, in 1987 ontwikkeld door een Deense opticien, onderscheidt zich door de goede pasvorm, strakke lijnen en moderne kleuren en vormen. Het merk, ook wel omschreven als ‘stijlvolle klassiekers met prachtige details’, richt zich op de modebewuste consument. Door de inzet van externe designers uit heel de wereld, is elk Inface montuur uniek.

De complete Inface collectie 2021 is te vinden op www.brilmode.nl. Even bellen naar uw vertegenwoordiger of naar 033-4948962 kan natuurlijk ook.