De nieuwe collectie INVU 2021: aantrekkelijker dan ooit!

Al jaren staat INVU, onderdeel van de Swiss eyewear group, bekend als één van de best verkochte gepolariseerde zonnebrilmerken in het middensegment. Wat INVU bijzonder maakt, is de ongeëvenaarde 9-laags gepolariseerde lens. Kwaliteit, precisie en vakmanschap kun je wel aan de Zwitsers overlaten. Niet voor niets wordt INVU inmiddels in meer dan 90 landen verkocht.

Draagbare fashion voor iedereen.
Eén van de usp’s van INVU is de brede doelgroep. Of, zoals het merk zelf zegt; ‘draagbare fashion voor iedereen.’ Daar is geen woord van gelogen, want in de nieuwe collectie is volop keuze voor jong, oud, man, vrouw en kids. Zelfs qua model heeft de consument keuze te over: basic, modieus, trendy, sportief… Voor elke doelgroep liggen er andere accenten. Zo zijn een aantal modellen uit de kids collectie onbreekbaar, is de sport collectie vooral ultra licht en biedt de easy fit collectie diverse kleuren frames en lenzen.

Scherp geprijsd, hoge marges.
Wat INVU vooral populair maakt, is de sterke positie in het middensegment. Kinderbrillen met maximale bescherming en kijkcomfort beginnen al bij € 29,- (advies verkoop) en ook de (sport)zonnebrillen zijn uitstekend geprijsd. Maar belangrijker nog: de marges voor de opticien zijn ongekend hoog.

 

Op www.brilmode.nl vindt u niet alleen de complete nieuwe collectie, maar ook een ruime hoeveelheid beeldmateriaal dat u gratis kunt downloaden ter promotie.

Meer weten? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of mail naar info@brilmode.nl.