Nieuw! MATERIKA PIUMA: Ultra lichte magnesium modellen

Na de onlangs gelanceerde Pure Acetate lijn van MATERIKA, introduceert Look-made in Italië nu de bijzondere collectie MATERIKA PIUMA: twee optische magnesium monturen die extreme schoonheid en lichtgewicht combineren. Magnesium is het lichtste metaal ter wereld en wordt dankzij de ongeëvenaarde prestatiekenmerken veel gebruikt in Formule 1- en ruimtevaarttoepassingen. Na een jaar van uitvoerig testen en proefdraaien heeft MATERIKA de perfecte mix gevonden voor robuuste frames met zachte lijnen en een bijna onvoelbaar gewicht.

Windtunnel
Voor de bijzondere collectie lichtgewicht modellen is zelfs in de windtunnel gewerkt. Dat zie je terug in de fraaie vormen die door een windstroom lijken gevormd en waarbij de scherpe randen van de brug en eindstukken in een vloeiende stroom lijken op te lossen in de randen.
Ook de kleuren zijn opvallend. Fraaie contrasten tussen matte en gepolijste details, felle kleuren of metalen afwerkingen op de binnenoppervlakken en meer…
Elk model is er in verschillende kleuren.
Bekijk (en download) hier de fraaie afbeeldingen uit onze beeldbank.