INVU presenteert milieuvriendelijke collectie én glas met mineraal

INVU komt met een milieuvriendelijke collectie. De groene collectie 2022 is volledig gefabriceerd van PET-flessen. Het resultaat is een duurzame, maar ook zeer modieuze collectie van 4 modellen (2234, 2235, 2237, 2238) die in tien uitvoeringen beschikbaar is. De collectie bevat een aantrekkelijke mix van eigentijdse, retro en street fashion stijlen en wordt begin 2022 uitgeleverd. Onze vertegenwoordigers reizen er echter nu al mee, dus maak gerust een afspraak. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, goede glazen en milieubewust geproduceerd!

Glasserie met mineraal en bewapend acetaat
Een tweede nieuwe collectie van INVU, eveneens leverbaar begin ’22, is op maat gemaakt voor Brilmode by Osinga. De glazen modellen bevatten echt glas met mineraal. De glazen zijn gepolariseerd en van uitstekende kwaliteit. Er is ook een acetaat lijn, waarbij gewapend acetaat is gebruikt voor optimaal draagcomfort. Mede door de goede groef, zijn alle modellen zeer goed verglaasbaar.