Materika Alumix 2022: nieuwe bijzondere modellen

Technologie en design komen samen in de nieuwe serie Materika Alumix, het meest conceptuele merk van LOOK made in Italia. De nieuwe collectie bestaat uit drie nieuwe monturen, twee heren en één dames en zijn elk verkrijgbaar in vier kleuren. In de ontwerpen zijn het tastbare en het immateriële fraai gecombineerd. Je ziet het vakmanschap goed terug in de bijzondere voorstukken. De gravures roepen associaties op met natuurlijke en alledaagse materialen zoals steen, stof of metaal. In de kleuren zijn veel contrasten gebruikt van licht en schaduw.

Bijzonder materiaal
Het materiaal, Alumix, is een speciale legering van aluminium en magnesium en heeft buitengewone kwaliteiten. Het is ontwikkeld in de eigen laboratoria van LOOK Occhiali en is ultralicht. Ter vergelijking: titanium weegt 4,5 gram per cm3, waar Alumix slechts 2,7 gram/cm3 weegt. Daarbij is het materiaal zeer sterk en robuust en zorgt het voor een perfecte pasvorm en verrassend draagcomfort. Door het ontbreken van nikkel is het materiaal niet-allergeen en daarnaast is het materiaal oneindig recyclebaar. Tot slot is in deze nieuwe serie gebruik gemaakt van een nieuw gepatenteerd verbindingssysteem.

Meer informatie over de nieuwe Materika Alumix collectie (modelnummers 70640/70641 voor heren en modelnummer 70642 voor dames) is verkrijgbaar bij uw vertegenwoordiger.