Unieke limited edition uit de LOOK fabriek: AUREA

AUREA: Zeer exclusief en beperkt beschikbaar in NL!

AUREA is de nieuwe limited edition collectie van LOOK-made in Italia. Een unieke box met vier modellen, speciaal ontworpen door topontwerpers Giuseppe De Riva (Look) en Augusto Valentini (Materika). Wereldwijd worden er slechts 300 boxen verkocht en AUREA is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Brilmode by Osinga.

In de Italiaanse ‘Concept factory’ van Look wordt al jaren gewerkt aan collecties waarbij mens en natuur hand in hand gaan. AUREA wordt hier gezien als het ultieme kunststukje van twee meesterontwerpers, waarbij harmonie en versmelting met de natuur in alle facetten terugkomen. Kortom, verfijnde Italiaanse creativiteit in optima forma.

AUREA wordt gepositioneerd in het Adult Premium en Adult High-End segment en bestaat uit vier frames: twee heren- en twee damesmonturen, ontworpen door Giuseppe De Riva en Augusto Valentini. Ze zijn gemaakt van acetaat, wat wordt gezien als het ideale materiaal voor het creëren van een samenspel van kleur, transparantie, vakmanschap en details.

LOOK AUREA 4530 en 4531
Het damesframe LOOK AUREA 4530, ontworpen door De Riva, is rechthoekig en ruim bemeten. De ontwerper gebruikt in deze ‘Premium voor volwassenen’ details als een hoge kromming van de brug en introduceert het concept van ‘overlappende lichtheid’ door met het acetaat te werken om een ​​esthetisch kleurlaageffect te bereiken.
In de herenversie van de LOOK AUREA 4531 gebruikt De Riva opnieuw het concept van ‘overlappende lichtheid’ door te spelen met transparantie en kleur. De a-symmetrie van de eindstukken wordt een exclusief accent in dit verfijnde en moderne model.

MATERIKA AUREA 75360 en 75361
MATERIKA AUREA 75360, ontworpen door Augusto Valentini, heeft zeer genuanceerde ambertinten en parelachtige reflecties die het gezicht met glinsterend licht overspoelen. Op de front valt een soort gouden rechthoek op en bij de eindstukken is gebruik gemaakt van een exclusieve in elkaar grijpende lijmtechniek die het frame een nieuwe architectonische structuur geeft.
In MATERIKA AUREA 75361 drukt Valentini het mannelijke ethos uit door ingetogen kleuren en uitgebalanceerde vormen en structuren in een unieke verhouding toe te passen. Dit komt mede terug in het gestileerde reliëf op de voorkant.

Exclusief bij Brilmode by Osinga
Het milieu en respect voor onze planeet is een terugkerend item bij LOOK-made in Italia. De monturen zijn gemaakt van puur celluloseacetaat, een plantaardig materiaal, terwijl de verpakking is gemaakt van salpa, een materiaal dat is ontwikkeld met behulp van ecodesign-principes. De verwachting is dat er in de toekomst meerdere afgeleide collecties op de markt komen van deze vier collector-items. Voor dit moment gaat het om slechts 300 (genummerde) boxen wereldwijd, die voor het eerst aan de wereld worden gepresenteerd op MIDO Milaan. Neem gerust contact op met uw vertegenwoordiger voor meer informatie.