Nieuwe medewerker: Xander Suilen

Per 2 januari jl. hebben we onze buitendienst versterkt met Xander Suilen. Hij is verantwoordelijk voor de regio West-Nederland en West-België en zal reizen met de merken INVU, LOOK SUN, COOLOURS en Fashion Frames.

Xander: “Ik heb niet direct een achtergrond in de optiek, maar met mijn opleiding aan de Fashion Business School en meerdere jaren ervaring in Sales, kan ik het modische aspect mooi combineren met de commerciële kanten van het vak. De afgelopen twee jaar heb ik bijvoorbeeld enkele honderden klanten persoonlijk bezocht. Weliswaar in een andere branche, maar ik kijk ernaar uit om de komende tijd ook vele opticiens te ontmoeten.

Momenteel loop ik mee met eigenaar Mark Osinga, commercieel directeur Wilco de Jong en met de verschillende vertegenwoordigers. Ieder doet het op zijn eigen manier en ik kan van allemaal wat leren om zo snel mogelijk zelfstandig klanten te gaan bezoeken. De eerste afspraak staat al! Neem gerust contact op om eens kennis te maken of voor een vrijblijvende presentatie van onze nieuwe collecties INVU, LOOK SUN, COOLOURS of Fashion Frames. Tot snel!

Xander Suilen I xander@brilmode.nl I 0031 (0) 621 304 754