LOOK Tech in Eyeline-2

Lees hier het volledige verhaal over de nieuwe Tech collectie:

Uitbreiding LOOK Tech met nieuwe ‘living light collectie’
LOOK heeft enkele nieuwe monturen toegevoegd aan de Tech lijn. LOOK Tech staat vooral bekend om de verfijnde brilmonturen met ultralichte metaalsoorten als Japans titanium, Xinox, Alumix en NIL (Living light). Dit zorgt voor optimaal draagcomfort en zeer sterke monturen.

De nieuwe living light collectie superlichte frames heeft NIL frontjes en titanium veren. Het frame is flexibel maar ook hard. Het voorstuk is hierdoor oersterk en vrijwel onbreekbaar. Een groot voordeel is dat ook moeilijke lenzen zoals zware prisma’s en multifocale glazen eenvoudig kunnen worden ingezet. Eén keer afpassen en het zit vier jaar lang goed. Zowel de veren als het frontje hebben een schroefloze verbinding.
Meer informatie? Brilmode by Osinga / 033-4948962 / info@brilmode.nl