Over Osinga

In 1990 startte eigenaar Mark Osinga met de verkoop van Look Occhiali. Na vijf jaar volgden de kinderbrillen van Lookkino en kort daarna werd Augusto Valentini toegevoegd aan het assortiment. Het hoogwaardige kwaliteitsmerk Look komt nog steeds uit dezelfde fabriek in Italië, waar we ook Look@Me, Materika en Helios laten produceren. Het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe brilmonturen gebeurt niet zelden gewoon op ons kantoor in Leusden…

LookAdd is eigen idee en getuigt van lef om een product helemaal zelf te ontwikkelen en in de markt te zetten. Naast onze Italiaanse brillen leveren ook Invu uit Zwitserland en Inface en Nifties uit Denemarken. Deze mix van merken staan garant voor een breed aanbod en de flexibiliteit om voor onze opticiens continue een goed verkoopbaar assortiment te bieden.

Onze korte korte lijnen en jarenlange relatie met de fabrikanten geeft ons de mogelijkheid om razendsnel in te springen op de trends in de markt. Hierdoor is de nieuwste mode in no-time bij ons verkrijgbaar. Dezelfde snelheid mag u verwachten van onze binnendienst. In tegenstelling tot onze ‘collega’s’ hebben we standaard een grote voorraad en proberen we ons serviceniveau zo hoog mogelijk te houden. We komen graag langs om onze collectie te presenteren en goede voorwaarden te bespreken.